Barion Pixel
Excelneked.hu

Excelneked.hu hírlevél

Mire számíthatsz?

  • Hetente 1-2 levelet fogunk küldeni, amiben az Excel vagy egyéb Microsoft Office program egy-egy fontos funkciója kerül majd bemutatásra írott vagy videós formában. (Ezekről a hasznos tartalmakról más felületen nem kapsz értesítést tőlünk).
  • Küldünk majd tájékoztatót régi és új online tananyagainkról is, meg bármi olyanról, ami szerintünk hasznos lehet egy Excel felhasználó számára.

Miért iratkozz fel?

  • Ha napi szinten dolgozol az Excelben vagy bármelyik Microsoft Office programban, és szeretnéd ezeket a programokat könnyebben és hatékonyabban használni.
  • Ha Te is fontosnak tartod, hogy folyamatosan fejlődj, képezd magad, és szereted az olyan könnyen emészthető tartalmakat, amivel szinte észrevétlenül tanulhatsz.

Ha Rád igazak a fentiek, akkor az Excelneked.hu hírlevele Neked készült. (Ha most még nem is érzel égető vágyat, hogy Excel guruvá képezd magad, de kedvet kaptál, hogy kicsit jobban képbe kerülj az Excel használatával, akkor is jó helyen jársz.)

Iratkozz fel bátran!

Fejlődj az Excelben

Iratkozz fel az Excelneked.hu hírlevelére

Tipp: Ha van Gmail-es email címed, akkor a legjobb, ha azt adod meg. A Freemail, Citromail email címekre sajnos nem tudjuk garantálni, hogy megérkeznek a leveleink. Kérlek, ezekhez a szolgáltatókhoz tartozó címeket ne adj meg!

Scroll to Top