Barion Pixel
Excelneked.hu

Új Excel függvények (Microsoft 365) tanfolyam

Használd ki a legújabb Excel függvényekben rejlő lehetőségeket

Lépésről-lépésre megmutatjuk hogyan tudod használni az Excel 365-ös verziójában megjelenő legújabb függvényeket.

Rendelkezel Microsoft 365 előfizetéssel

Az Excel 365-ös verzióját használod, és szeretnéd az ebben rejlő újdonságokat megismerni.

Szeretnél hatékonyabban dolgozni

Az Excel 365-ös verziójában megjelenő új függvények számos olyan kihívásra nyújtanak megoldást, ami eddig hiányzott a korábbi Excel verziókból.

Nem szeretnél órákat kutatakodással eltölteni

Ma mindenki időhiányban szenved. Mi összeszedtük azokat az új függvényeket, amiket a leghasznosabbnak gondolunk és lényegretörően elmondjuk, hogyan használhatod őket a munkád során.

Rád igaz bármelyik?

Ha legalább az egyik állítás igaz Rád, akkor érdemes elvégezned ezt a képzést.

Új Excel függvények tanfolyam

Ami Tetszeni fog

bármikor tanulhatsz

E-learning rendszerünk a nap 24 órájában bármikor elérhető. Mindössze internetkapcsolatra van szükséged a tanuláshoz. Legyél a koránkelés bajnoka vagy éjszakai bagoly, a tanfolyam igazodik hozzád.

mindent érteni fogsz

Az oktatóvideókban nem fogsz találkozni felesleges szakzsargonnal, bonylult magyarázatokkal. A tudást közérthető formában kapod meg, minden első hallásra érthető lesz még akkor is, ha sosem használtad ezt a programot.

bármikor újranézheted

Az oktatóvideókhoz korlátlan, örökös hozzáférést kapsz. Így nem kell izgulnod, hogy mikor jár le a hozzáférésed. A saját tempódban haladhatsz. Később pedig bármikor újranézheted azt a leckét, amire épp szükséged van.

ki lesz az oktatód?

Tanulj mindig valódi szakértőtől

Osváth Vera vagyok, 7 éve dolgozom Master Data területen, jelenleg, mint Senior Master Data Analyst egy multinacionális cégnél.

A mindennapi munkámban az Excel mindvégig hű és megbíztató társam volt és aktívan használom adatbekérés, adatelemzés, de még adatbeviteli eszközként is a VBA segítségével.

Diplomámat kommunikáció és művelődésszervező szakon szereztem, Andragógia vagyis felnőttképzés szakirányon – tükrözve érdeklődésemet a vizuális média és az élethosszig tartó tanulás iránt. A munkám során többször készítettem oktatóanyagokat különböző témákban.

Az Excelneked kivételes lehetőséget teremt arra, hogy másokat segítsek az Excel mélyebb megértésében.

Gyakran ismételt kérdések

válaszolunk
minden kérdésedre

Az Új Excel függvények tanfolyam előre rögzített oktatóvideókból épül fel. Így amint kifizeted a képzés díját, kezdheted is a tanulást. Sikeres bankkártyás fizetés esetén a rendszer automatikusan megadja a hozzáférést a kurzushoz. Banki átutalásos fizetés esetén pedig legkésőbb a tanfolyam díjának beérkezését kövezető második munkanapon kapod meg a hozzáférést a tananyaghoz.

Az oktatóanyaghoz korlátlan ideig hozzáférsz. Bármikor, bármennyiszer újra megnézheted a videókat. A saját időbeosztásod szerint haladhatsz.

Az Új Excel függvények képzésre 30 napos kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem vagy elégedett a kurzussal, akkor mindössze egy e-mailt kell nekünk írnod, és visszatérítjük a kurzus árát.

Maradt még kérdésed?

Ha bármi kérdésed van a kurzussal kapcsolatban, amire nem kaptál választ az oldalon, szívesen segítünk. Írj egy emailt az elearning@excelneked.hu címre!

Jelentkezz a kurzusra és használd hatékonyan a legújabb Excel függvényeket!

Scroll to Top