Barion Pixel

Canva tanfolyam

Profi képek
grafikus nélkül

Lépésről-lépésre megmutatjuk hogyan tudsz egy egyszerű, ingyenesen is használható program segítségével villámgyorsan olyan képeket szerkeszteni, mintha egy grafikus csinálta volna.

Ezt a programot több, mint 135 millióan használják a világon.

Rendszeresen profi képekre van szükséged

Vállalkozóként vagy marketingesként folyamatosan szükséged van a magas minőségű, figyelemfelkeltő képekre, melyet a közösségi médiában vagy a weboldaladon publikálsz.

Nem szeretnél sokat vacakolni a képszerkesztéssel

Nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaid közé az időigényes képszerkesztés. Nincs kedved bonyolult, drága programokat megvenni és megtanulni a használatukat.

Nem szeretnél egy zsák pénzt grafikusokra költeni

A mai felgyorsult életben napi szinten kell előállítani a profi hatást keltő, figyelemfelkető képi tartalmat. Ahhoz hogy ezt a mennyiséget egy grafikus készítse el számodra erőn felüli anyagi ráfordítást igényelne.

Rád igaz bármelyik?

Ha legalább az egyik állítás igaz Rád, akkor érdemes elvégezned ezt a képzést.

Miért a Canva?

A rengeteg elérhető képszerkesztő közül miért pont a Canva használatát tanuld meg?

01

Egyszerű

A Canva a legegyszerűbben használható, leggyorsabban megtanulható képszerkesztő alkalmazás, amivel már profi minőségű képeket tudsz előállítani.

02

Olcsó

A Canva-t akár INGYENESEN vagy nagyon kedvező áron tudod használni és minden fontos funkciót megtalálsz benne, amire csak szükséged lehet, ha nem vagy grafikus.

03

Gyors

A programban mindig gyorsan megtalálod azt, amire szükséged van. A sablonok segítségével pillanatok alatt elő tudod állítani a profi képeket a közösségi médiába vagy weboldaladra.

Canva tanfolyam

Ami Tetszeni fog

bármikor tanulhatsz

E-learning rendszerünk a nap 24 órájában bármikor elérhető. Mindössze internetkapcsolatra van szükséged a tanuláshoz. Legyél a koránkelés bajnoka vagy éjszakai bagoly, a tanfolyam igazodik hozzád.

mindent érteni fogsz

Az oktatóvideókban nem fogsz találkozni felesleges szakzsargonnal, bonylult magyarázatokkal. A tudást közérthető formában kapod meg, minden első hallásra érthető lesz még akkor is, ha sosem használtad ezt a programot.

bármikor újranézheted

Az oktatóvideókhoz korlátlan, örökös hozzáférést kapsz. Így nem kell izgulnod, hogy mikor jár le a hozzáférésed. A saját tempódban haladhatsz. Később pedig bármikor újranézheted azt a leckét, amire épp szükséged van.

ki lesz az oktatód?

Tanulj mindig valódi szakértőtől

Szia, Szűcs Dóra vagyok, online marketing tanácsadó és kivitelező. 2020 óta használom a Canvát, és az azóta eltelt idő alatt mélyen meggyőződtem arról, hogy a vizuális tartalom ereje nem csak a profi grafikusok kezében rejlik. Ezen idő alatt számtalan projektben vettem részt, ahol a Canva nélkülözhetetlen eszköznek bizonyult.

A Canva segítségével nem csak saját ügyfeleimnek tudtam hatékony és lenyűgöző vizuális tartalmakat létrehozni, hanem tanfolyamok és egyéni oktatások keretein belül másoknak is átadtam a tudásomat ezen a területen. Mindennap használom ezt az eszközt, így valódi gyakorlati tapasztalattal és számtalan tippel és trükkel rendelkezem, melyeket szeretnék megosztani veled.

Örülök, hogy itt vagy velem ezen az úton, és izgatottan várom, hogy megoszthassam veled mindazt, amit a vizuális tervezésről és online marketingről tudok!

Gyakran ismételt kérdések

válaszolunk
minden kérdésedre

A Canva tanfolyam előre rögzített oktatóvideókból épül fel. Így amint kifizeted a képzés díját, kezdheted is a tanulást. Sikeres bankkártyás fizetés esetén a rendszer automatikusan megadja a hozzáférést a kurzushoz. Banki átutalásos fizetés esetén pedig legkésőbb a tanfolyam díjának beérkezését kövezető második munkanapon kapod meg a hozzáférést a Canva tananyaghoz.

Az oktatóanyaghoz korlátlan ideig hozzáférsz. Bármikor, bármennyiszer újra megnézheted a videókat. A saját időbeosztásod szerint haladhatsz.

A Canva képzésre 30 napos kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem vagy elégedett a kurzussal, akkor mindössze egy e-mailt kell nekünk írnod, és visszatérítjük a kurzus árát.

Maradt még kérdésed?

Ha bármi kérdésed van a kurzussal kapcsolatban, amire nem kaptál választ az oldalon, szívesen segítünk. Írj egy emailt az elearning@excelneked.hu címre!

Jelentkezz a kurzusra és készíts grafikusokat megszégyenítő képeket!

Scroll to Top