Barion Pixel
információk

Fontos információk az Excelneked.hu online tananyagaival kapcsolatban

Összegyűjtöttünk néhány hasznos információt, amivel érdemes tisztában lenned, ha weboldalunkon szeretnéd fejleszteni Excel tudásod.

Az Excelneked.hu-n található összes tananyagot vállalati tapasztalattal rendelkező Excel szakértők készítették. A tananyagot mindenki számára érthető és könnyen feldolgozható rövid, néhány perces videók formájában éred el egy modern e-learning rendszeren keresztül.

Minden tananyagunk és oktatócsomagunk két opcióval érhető el. Online videótár hozzáférés és online tanfolyam. A két lehetőség csak annyiban tér el egymástól, hogy az online tanfolyamhoz jár kérdezési lehetőség és hivatalos, az állam által elismert tanúsítvány.

A tanfolyamok árát megrendeléskor a Barion biztonságos fizetési rendszerén keresztül bankkártyával vagy a megrendelést követő 5 napon belül banki átutalással tudod kifizetni.

Minden online videós tananyagunkra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Ha nem vagy elégedett a megvásárolt tananyag tartalmával, minőségével, jelezd nekünk 30 napon belül, és visszafizetjük a képzés díját.

Scroll to Top