Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések

Válaszok a leggyakrabban felmerülő kérdésekre

Az oktatóvideók nem letölthetőek, de e-learning felületünkön korlátlan ideig visszanézhetőek.

Részletfizetésre nincs lehetőség. A tanfolyamok díját egy összegben kell kiegyenlíteni a megrendeléskor bankkártyával vagy a megrendelés után 5 napon belül banki átutalással.

Igen. Minden megrendelésről áfás számlát állítunk ki, így a tanfolyam díja vállalkozásoknak költségként elszámolható, az áfa pedig visszaigényelhető. Nincs más teendőd, csak a megrendeléskor a számlázási adatokhoz a munkáltatód adatait beírni.

Ha bankkártyával fizetsz, akkor azonnal megkapod az e-learning rendszerhez a hozzáférési adatokat. Átutalásos fizetés esetén, a tanfolyam díjának beérkezését követően 1-2 munkanapon belül küldjük a belépéshez szükséges adatokat.

Ha egyszerre több tananyagot szeretnél vásárolni, akkor nézd meg oktatócsomagjainkat. Ezek árait úgy alakítottuk ki, hogy kedvezőbbek legyenek, mintha a csomagban található tananyagokat külön-külön vásárolnád meg. Továbbá, nézz körbe akciós ajánlataink között!

Igen. Vállalati e-learning képzéseinket az Excellence Training Kft. szervezi saját e-learning felületén, az Excelneked.hu oktatóanyagai felhasználásával. Az alábbi linken tudsz ajánlatot kérni munkatársaid Excel képzésére.

Ajánlatot kérek vállalati e-learning képzésre >>>

Scroll to Top