Barion Pixel

Excelneked.hu tanfolyamok

Rövid videók

Lényegre törő, rövid, gyakorlatias oktatóvideók, hogy bármikor tudj tanulni saját időbeosztásod szerint. A videókat korlátlan ideig bármikor visszanézheted.

Használható tudás

A jól felépített tematika segítségével olyan gyakorlati tudást szerezhetsz, amit már másnaptól használni tudsz a munkád során.

CSOMAG: Excel Kimutatás Extra és Power Pivot

Légy Te is a kimutatáskészítés mestere az Excelben. Az Excel Kimutatás Extra és az Excel Power Pivot tananyaggal nem lesz előtted akadály. Bármilyen adathalmazból képes leszel profi kimutatásokat készíteni.

Jelentkezz és szerezz magabiztos tudást kényelmesen, otthonról!

74 900 Ft119 900 Ft

Excel Kimutatás Extra + Excel Power Pivot csomagban

Légy Te is a kimutatáskészítés mestere az Excelben! Ezzel a két tananyaggal nem lesz előtted akadály. Bármilyen adathalmazból képes leszel profi kimutatásokat készíteni.

A tananyagot mindenki számára érthető néhány perces oktatóvideókból építettük fel. Bármikor, bárhonnan tanulhatsz, csak egy internet hozzáféréshez van szükséged. A videókhoz korlátlan ideig biztosítjuk a hozzáférésed modern e-learning platformunkon, ahol kényelmesen, fókuszáltan tanulhatsz.

Az oktatócsomag az alábbi tananyagokat tartalmazza:

  • Excel Kimutatás Extra tananyag
  • Excel Power Pivot tananyag

Érdekelhetnek még…

Legütősebb oktatási csomagjaink azoknak, akik igazán komolyan gondolják

  • csomag minden tananyag tanúsítvánnyal
  • csomag minden excel tanúsítvánnyal
  • csomag Excel word ppt

Munkatársaidnak keresel Excel tanfolyamot?

kérd ajánlatunkat!

Segítünk munkatársaid Excel továbbképzésében. Kihelyezett és online (e-learning) Excel tanfolyamainkon valóban használható gyakorlati tudást szerezhetnek munkatársaid.

Scroll to Top