Barion Pixel

Excelneked.hu tanfolyamok

Rólunk

Történetünk

Az Excelneked.hu weboldalt 2016-ban hoztuk létre azzal a szándékkal, hogy segítsünk azoknak, akik szeretnének megoldást találni Excellel kapcsolatos kihívásaikra. Először egy blog volt csupán az oldalon, ahol Excel funkciók, függvények részletes leírásait, használatát mutattuk be mindenki számára emészthető, érthető formában.

Az Excel blognak köszönhetően már a kezdetektől fogva jöttek hozzánk magándiákok, akik fejleszteni szerették volna Excel tudásukat, majd 2016 végén megérkeztek az első vállalati ügyfeleink is, akiknek munkatársaik képzésében nyújtottunk segítséget kihelyezett Excel tanfolyamok formájában.

2017 őszén indult első e-learning rendszerünk, ahol már online, oktatóvideók segítségével is fejleszthettél Excel tudásukat tanulóink. Első tananyagunk az Excel kezdőtől a haladóig online tanfolyam volt, ami máig a legkeresettebb online kurzusunk.

2018-ban elkészült a Word kezdőtől haladóig és a PowerPoint videós kurzusunk is. Az Excellel együtt ezek a tananyagok képezik az egyik legnépszerűbb oktatási csomagunkat. Valamint megjelent az online Excel makró tanfolyam, ami a VBA programozás rejtelmeibe vezeti be a résztvevőket.

2019-ben jelentős tananyagbővítés történt. Megjelent a Kimutatás Extra, a Power Query és a Power Pivot online képzésünk is, amik a haladó Excel felhasználók számára nyújtanak további fejlődési lehetőséget.

2021-ben pedig a megnövekedett tanulói létszám és az új oktatócsomagok megjelenése miatt elkészítettük teljesen új e-learning platformunkat, ahol az eddig megszokott magas szakmai színvonal mellett még kényelmesebben tanulhatnak tanítványaink.

Tanulóink mondták

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már nálunk fejlesztik Excel tudásukat!

“Nagyon jól felépített az anyag. Jó, hogy több rövidebb videó van, így ha csak néhány perce van az embernek akkor is tud tanulni. Lehet témakörönként keresni, ismételni és ha munka közben keres az ember, akkor meg lehet nézni, hogy mit is kell csinálni. Lehet gyakorolni újra és újra a letölthető anyagokban. Nagyon kellemes, jól intonált a hang. Nagyon jók az esetileg kapott hasznos üzenetek is.

Bárhol, bármikor fejleszthető excel tudás (akár vonaton, távolsági buszon is), néhány perccel naponta ugrásszerű hatékonyság javulás érhető el az irodai munkában. A középhaladó tudásanyaggal már minden megoldható egy átlagos ügyviteli, könyvelő irodában.”

Klára

Az Excel kezdőtől a haladóig online tanfolyam tanulója

“Rövid leckék, sallangmentes magyarázat, bár eddig csak az Excelt használtam. Feltételezem, nem fogok csalódni a PP-ban vagy a Wordben sem 🙂 Szuper, hogy gyakorolhatok is, akárhányszor, akármikor, és vissza is nézhetem a leckét, ha a gyakorláskor elakadtam valahol. Mindig megtaláltam, hol rontottam el 🙂 Jól rögzül az anyag, és tényleg érthető.

Ha valakinek szüksége van egy használható tudásra, ami gyorsan és biztosan sikerélménnyel elsajátítható, akkor felesleges gondolkodni. Lépésről-lépésre, több megoldási lehetőséget is bemutatva, MINDENKI számára érthetően épülnek fel a leckék. Azt is követni lehet, hogy hol tart az ember a tudás elsajátításában. (MS Office oktatócsomag) “

Gyöngyvér

Online MS Office oktatócsomag vásárló

Miben tudunk segíteni?

Azonnal használható gyakorlati Excel tudást kaphatsz vállalati tapasztalattal rendelkező oktatóinktól

Használható Excel tudást adunk

Minden tanfolyamunkon olyan funkciókat mutatunk be, amit valóban használni is tudsz a munkád során.

Képzéseinket olyan több éves vállalati tapasztalattal rendelkező Excel szakértők készítették, akik a saját maguk is találkoztak azokkal a kihívásokkal, amikkel Te is szembesülsz a munkád során.

Megkönnyítjük a tanulást

Modern e-learning rendszerünk segítségével bárhol, bármikor tanulhatsz. Mindössze csak internetkapcsolatra van szükséged.

A tananyagokat rövid, néhány perces videókra osztottuk fel, és a felületünkön könnyen követni tudod éppen hol tartasz a képzésekben.

Hivatalos tanúsítványt adunk

Regisztrált felnőttképző intézmény vagyunk, így nálunk akár az állam által elismert, egyedi sorszámmal ellátott tanúsítványt is szerezhetsz.

Egy új állás megpályázásakor vagy egy előléptetésnél is jól jöhet, ha fel tudsz mutatni egy hivatalos tanúsítványt a tudásodról.

Használható Excel tudásra van szükséged?

A legjobb helyen jársz! Nézz körbe online tanfolyamaink között és válaszd ki a számodra megfelelő képzést!

Scroll to Top