Barion Pixel

Online kurzusaink

Online Excel és MS Office tanfolyamok

Gyakorlatias, lényegre törő online Excel tanfolyamok

Canva – Készíts profi képeket grafikai tudás nélkül

Power BI Desktop – Zero to hero 30 nap alatt

19

Excel függvények minikurzus

HAMAROSAN! Ismerd meg a legfontosabb Excel függvényeket, amikkel könnyedén el tudod végezni a napi munkád.

19

Excel alapok minikurzus

Szerezz biztos alapokat az Excelben, amire később építkezni tudsz!

31

PowerPoint – Az alapoktól a lélegzetelállító prezentációkig

A kurzus elvégzése után nem fogsz többé unalmas prezentációkat készíteni. A képzésen biztos PowerPoint alapokat szerzel, és megtanulsz lélegzetelállító prezentációkat létrehozni.

31

Word kezdőtől a haladóig

Az alapoktól indulva egészen a profi funkciókig mindent megtanulhatsz a Microsoft Word használatáról. Tanuld meg, hogyan tudsz igazán igényes dokumentumokat készíteni.

38

Excel Makró (VBA)

Az Excel VBA, makrók tanfolyamon szintén az alapoktól indulunk, de haladó szintű Excel tudásra lesz szükséged az elvégzéséhez. Elkészítjük az első kódod, megmutatjuk, hogyan tudod megtalálni a hibákat. Elmagyarázzuk a VBA nyelv logikáját, üzenetablakokat is képes leszel létrehozni. Írhatsz saját függvényeket, vagy használhatod a VBA beépített függvényeit is. Eseményekre is megtanulsz kódot készíteni, például egy fájl megnyitására, egy egérkattintásra.

38

Excel Power Pivot

Teljesen az alapoktól indulunk, majd az összefüggések megértése és pár kimutatás elkészítése után elérkezünk a DAX függvényekig, amelyekkel egyedi számításokat, kalkulációkat végezhetsz, ezáltal még inkább testre szabhatod a kimutatásokat.

38

Excel Power Query

A tanfolyamon megtanulod, hogyan olvass be adatokat különböző forrásokból. Hogyan tudod ezeket a különböző típusú adatokat átalakítani. Megmutatom, hogyan tisztíthatod ezeket az adatokat, hogy megkapd azt a formát, amire végeredményben szükséged van.

38

Excel Kimutatás Extra – minden az Excel kimutatásokról (PIVOT)

Az Excel Kimutatások Extra tanfolyamon mélyebb ismereteket szerezhetsz a Kimutatásokról, vagy Pivot táblákról. Részletesen áttekintjük a beállításokat, a rejtett lehetőségeket. A tanfolyam végén pedig elkészítünk egy Dashboard-ot is csupán a Kimutatások elemeit használva.

38

Excel kezdőtől a haladóig

Az Excel kezdőtől haladóig tanfolyamon, ahogy a neve is mutatja, az alapoktól indul, majd fokozatosan építkezik a középhaladó, majd haladó szintig. Saját tempódban haladhatsz, bármilyen sorrendben.

Ami online képzéseinkhez jár

Oktatóvideók

Rövid, néhány perces videókban lépésről lépésre, részletesen elmagyarázva mutatjuk be az adott funkciót. Mindenki számára érthetően.

Gyakorlófeladatok

A videóban bemutatott feladatokat le tudod tölteni, hogy velem együtt tudj haladni. Plusz még extra gyakorlófeladatokat is kapsz önálló gyakorlásra.

Bárhol, bármikor

Nem kell utaznod. Az ország, sőt a világ bármelyik pontjáról tanulhatsz. Csak egy stabil internetkapcsolatra van szükséged.

Követhető haladás

Személyes tanulói fiókodban mindig láthatod, hogy a tananyagban éppen hol tartasz. Így pontos képet kaphaszt a haladásodról.

Kérdezési lehetőség

Ha a hivatalos tanfolyam lehetőséget választod, akkor Excel szakértőnk bármikor szívesen válaszol a tananyaggal kapcsolatos kérdéseidre.

Hivatalos tanúsítvány

Akár hivatalos (sorszámozott, a magyar állam által elismert) tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Annyira biztosan vagyunk, hogy értékesnek fogod találni képzéseinket, hogy 30 napos kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rájuk. Ha nem vagy elégedett a videós kurzussal, csak egy e-mailt kell írnod, és visszautaljuk Neked a tanfolyam árát. Nincs apró betűs kifogás csak elégedett tanulók.

Scroll to Top